ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТОВ "ПУМА УКРАЇНА"

1. Збір і використання персональної інформації

1.1. Продовжуючи використання цього сайту, Ви висловлюєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних відповідно до цих Правил, Закону України "Про захист прав споживачів", "Про захист персональних даних", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах". Порядок обробки Ваших персональних даних, а також вимоги до їхнього захисту містяться в "Політиці про захист персональних даних". На всі персональні дані поширюється режим суворої конфіденційності. Ваші персональні дані в першу чергу використовуватимуться для того, щоб забезпечити обробку замовлень, доставку товару, повернення та обробку платежів. Для цих цілей ми передаємо Ваші персональні дані авторизованому постачальникові послуг і, за потреби, дочірнім компаніям.

1.2. Цим Ви даєте свою згоду ТОВ "Пума Україна" (далі – Власник) на автоматизовану та неавтоматизовану обробку Ваших персональних даних.

2. Види інформації, яку ми збираємо.

2.1. ТОВ "Пума Україна" збирає особисту інформацію, таку як ім'я, по батькові та прізвище, поштову адресу, адресу електронної пошти, телефон і місто, тільки тоді, коли ви добровільно її нам надаєте. Наприклад, ми можемо збирати особисту інформацію для того, щоб отримати ваш відгук про наш Онлайн-сервіс і товари або щоб зареєструвати вас для участі в наших конкурсах або розіграшах. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку Сайт може працювати неправильно, або деякі функції можуть бути недоступні.

2.2. До того ж, коли ви відвідуєте наш сайт ua.puma.com, ми можемо отримувати певну інформацію автоматично. Така інформація може включати:

  • Ваші запити, як відвідувача сайту
  • Системну інформацію, дані з Вашого браузеру
  • Файли cookie
  • Вашу IP-адресу
  • Встановлені на Вашому пристрої операційні системи
  • Встановлені на Вашому пристрої типи браузерів
  • Встановлені на Вашому пристрої розширення та налаштування кольору екрану
  • Встановлені і використовувані на Вашому пристрої мови
  • Версії Flash і підтримку JavaScript
  • Типи мобільних пристроїв, використовуваних Вами, якщо застосовно
  • Географічне положення
  • Кількість відвідувань сайту і переглядів сторінок
  • Тривалість перебування на сайті
  • Запити, використані Вами під час переходу на сайт
  • Сторінки, з яких були здійснені переходи

2.3. Власник може використовувати цю інформацію для того, щоб здійснювати управління, обслуговування та налаштування нашого Онлайн-сервісу, а також щоб надавати послуги технічної підтримки. Далі в цій Політиці конфіденційності викладена додаткова інформація про те, як ми використовуємо файли "cookie".

2.4. Для цілей оптимізації своїх web-ресурсів, з урахуванням Ваших індивідуальних особливостей і переваг, Власник має право здійснювати обробку Ваших персональних даних наступними способами: збір, систематизація, накопичення, зберігання, оновлення, зміна, використання, передача третім особам (надання, доступ).

2.5. Ця згода набуває чинності з моменту Вашого переходу на сайт Власника і діє до моменту її відкликання.

2.6. Ми (наші дочірні компанії та наші партнери-підрядники) за наявності Вашої явної згоди використовуватимемо надані нам відомості про адреси (наприклад, адресу електронної пошти) для обробки замовлення, для реклами та для проведення досліджень ринку. Ви можете відкликати свій дозвіл у будь-який момент.

3. Файли "cookie"

3.1. Файл "cookie" – це текстовий файл, який веб-сайти надсилають на комп'ютер або інший пристрій відвідувача з підключенням до мережі Інтернет виключно для того, щоб ідентифікувати браузер користувача або зберігати інформацію або налаштування у браузері.

3.2. Як і більшість веб-сайтів, ua.puma.com використовує файли "cookie" для різних цілей з метою поліпшення умов вашої активності в Інтернеті. Наприклад, ми відстежуємо загальну кількість відвідувачів наших сайтів на сукупній анонімній основі. Ми також можемо застосовувати файли "cookie", щоб запам'ятати Вас, коли ви повернетеся на наш сайт, щоб відстежувати замовлення у Вашому кошику, якщо ви купуєте товари в Інтернеті, для організації певних конкурсів і розіграшів, а також щоб допомогти Вам налаштувати роботу з онлайн-сервісом ua.puma.com. У таких випадках ми можемо прив'язувати особисту інформацію до файлів "cookie".

3.3. Ми, як і інші організації (наприклад, рекламні мережі) можемо збирати особисту інформацію про Інтернет-активність наших відвідувачів в часі, у тому числі через сайти третіх сторін, під час користування нашим Онлайн-сервісом.

4. Доступ до наданої інформації

4.1. Ви повністю контролюєте всю особисту інформацію, яку Ви надаєте нам через наш веб-сайт ua.puma.com.

4.2. У будь-який час, коли Ви вирішите змінити Вашу особисту інформацію, яку ми отримали, або якщо Ви хочете змінити свої налаштування відносно інформації, яку отримуєте від нас або від імені наших бізнес-партнерів, Ви можете повідомити нас про це, відправивши нам листа.

4.3. Порядок і форма такого запиту закріплена в п. 15 -16 Положення про захист персональних даних.

5. Поширення особистої інформації

5.1. Власник може передавати Ваші персональні дані організаціям Puma для цілей і на підставах, визначених в п. 1 цього Положення.

5.2. Власник може надавати особисту інформацію стороннім постачальникам послуг, які обробляють персональні дані від імені Puma, наприклад, для обробки даних кредитних карток і платежів, відвантаження і доставки товару, управління брендом тощо.

5.3. Власник також, з Вашої згоди, має право передавати Ваші персональні дані третій стороні.

5.4. Власник зберігає за собою право використовувати або повідомляти будь-яку інформацію, якщо цього вимагає будь-який закон, нормативно-правовий акт або правова вимога.

5.5. Окрім цього, Власник також має право здійснити передачу Ваших персональних даних третім особам в обсязі, необхідному для:

  • виконання вимог державних органів, судових актів або адвокатських запитів;
  • запобігання незаконному використанню нашого сайту ua.puma.com або порушень Умов використання нашого сайту, а також наших політик;
  • захисту Власника від претензій з боку третіх осіб;
  • сприяння та запобігання шахрайству або проведення слідчих дій.

5.6. Ми також маємо право здійснити передачу ваших персональних даних у разі повного або часткового продажу або передачі нашого бізнесу або активів (включаючи події реорганізації, утворення нової компанії, розпуску та ліквідації).

5.7. За запитом ми надамо Вам більш детальну інформацію про основних третіх осіб, яких ми залучаємо для надання наших послуг, наприклад, їхні імена та місце розташування.

5.8. Порядок подання запиту та його форма визначена п.п. 15 -16 Положення про захист персональних даних.

6. Діти

6.1. Відповідно до законодавства ми не дозволяємо дітям реєструватися на наших Сайтах, якщо на них поширюється вікове обмеження країни проживання. Реєструючись на Сайті або використовуючи Сайт у будь-який спосіб, користувач заявляє та гарантує, що має право, повноваження та можливості здійснювати юридично значимі дії (від свого імені або від імені особи, яку представляє). Фактом реєстрації користувач підтверджує, що досяг повноліття, а у випадку якщо він не досяг повноліття, отримав згоду батьків або опікуна на здійснення юридично значимих дій.

7. Реклама

7.1. Ви можете бачити персоніфіковану рекламу Власника в мережі Інтернет, яка базується на Ваших інтересах, які були зазначені на сайті ua.puma.com. Ці дані дають можливість Власникові налаштовувати звернення до користувача через різні демографічні, контекстні засоби та засоби персоналізації. Власник використовує цю інформацію, щоб відображати рекламу, яка може Вас зацікавити. Цей процес також допомагає Власникові оцінювати свої маркетингові зусилля.

8. Посилання на інші сайти

8.1. Ми можемо розміщувати посилання на сайти, які не обслуговуються Власником. Якщо Ви відвідуєте сайти за такими посиланнями, Вам необхідно переглянути їхні умови конфіденційності та інші принципи роботи. Ми не несемо відповідальності за політику та практику інших компаній, і будь-яка інформація, яку Ви надаєте таким компаніям, підпорядковується їхній політиці конфіденційності.

9. Захист та управління Вашими персональними даними

9.1. Шифрування та безпека. Ми застосовуємо низку технічних та організаційних заходів безпеки, у тому числі інструменти шифрування та перевірки достовірності, для забезпечення безпеки Ваших персональних даних.

10. Зберігання Ваших персональних даних

10.1. Ваша персональна інформація зберігатиметься стільки, скільки необхідно, в цілях, викладених в цій політиці конфіденційності (якщо тільки застосовне законодавство не передбачає більш тривалий період). Загалом це означає, що ми зберігатимемо Ваші персональні дані доти, доки ви не видалите свій обліковий запис Puma. Ми зберігатимемо персональні дані про покупки більш тривалий час для дотримання юридичних зобов'язань (наприклад, в узгодженні з податковим і торговим законодавством і в цілях гарантійного обслуговування).

11. Права та обов'язки Власника

11.1 Власник персональних даних має право:

  • відстоювати свої інтереси в суді;
  • надавати персональні дані суб'єктів третім особам, якщо це передбачено Чинним законодавством;
  • відмовляти в наданні персональних даних у випадках, передбачених законодавством;
  • використати персональні дані суб'єкта без його згоди, у випадках, передбачених законодавством.

11.2. Власник зобов'язується:

  • Використати персональні дані в порядку та на умовах цього Положення, а також в порядку та на умовах Положення "Про захист персональних даних".

12. Права і обов'язки суб'єкта персональних даних

12.1. Суб'єкт персональних даних має право:

  • вимагати уточнення своїх персональних даних, їх блокування або знищення у разі, якщо персональні дані є неповними, застарілими, недостовірними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки, а також вживати передбачені законом заходи щодо захисту своїх прав;
  • вимагати перелік своїх персональних даних, що обробляються Власником, і джерело їхнього отримання;
  • отримувати інформацію про строки обробки своїх персональних даних, у тому числі в строках їхнього зберігання;
  • вимагати сповіщення всіх осіб, яким раніше були повідомлені його неправильні або неповні персональні дані, про всі здійснені в них виключення, виправлення або доповнення;
  • оскаржити в Уповноваженому органі щодо захисту прав суб'єктів персональних даних або в судовому порядку неправомірні дії або бездіяльність під час обробки його персональних даних;
  • на захист своїх прав і законних інтересів, у тому числі на відшкодування збитків та (або) компенсацію моральної шкоди в судовому порядку.

12.2. Суб'єкт персональних даних зобов'язаний:

  • дотримуватися умов цього Положення, а також дотримуватися умов Положення "Про захист персональних даних";
  • не використовувати сайт у протиправних діях.

13. Внесення змін до політиків конфіденційності

13.1. Ця Політика конфіденційності набуває чинності з 01.10.2019 року. Час від часу Власник може вносити зміни до цієї Політики конфіденційності. У разі внесення змін до нашої політики, ми опублікуємо нову версію на нашому офіційному сайті ua.puma.com, тому ми радимо Вам періодично переглядати цю сторінку, щоб ознайомитися з останньою версією нашої Політики конфіденційності. Проте, ми завіряємо вас, що жодні зміни не будуть застосовуватися заднім числом і не вплинуть на наші принципи роботи з інформацією, яку ми встановили в цьому Положенні.

Не знайшли відповіді на своє запитання?

Прочитайте наші Основні умови

Оберіть вашу мову:

Русский

Виберіть країну зі списку:

North America
South America
Middle east
Asia
Africa
Europe
Oceania